Online

Start 15 juni 2020

Wil jij een verdieping maken in je eigen purpose?

We leven in een bijzondere tijd! Naast een humanitaire ramp ontstaat erbij steeds meer mensen het bewustzijn dat we misschien wel op een turning point in de geschiedenis staan. We hebben te lang onze ogen gesloten voor de groeiende ongelijkheid, de vervuiling van de oceanen, de aarde en de lucht. We zijn de verbinding met de natuur en elkaar kwijtgeraakt. Deze crisis toont maar weer eens aan hoe zeer we met elkaar verbonden zijn.


Door de Corona crisis worden we stilgezet. We worden gedwongen om meer naar binnen te keren. Juist in deze tijd komt bij veel mensen een verlangen om te connecten met hun hart en met de energie van liefde en van daaruit ontstaat de roep om een werkelijke bijdrage aan de wereld te geven. 

 

 • Geloof je erin dat jij het verschil kan maken?
 • Heb je het verlangen om alles uit je leven te halen?
 • Heb jij een droom die je in de wereld wilt zetten?
 • Welke parel in jou wil geslepen worden?
 • Wil jij voluit stralen?

Wat gaan we doen?

 • Je gaat aan de slag om je te verbinden met je hartsverlangen dat in jou geboren wil worden.
 • Je gaat onderzoeken wat er in jou wil ontstaan en hoe je dat kunt gaan doen. 
 • Je krijgt zicht op wat je tegenhoudt en hoe je met die saboteurs kunt omgaan.

Ik sluit zoveel mogelijk aan bij de vraag die er leeft bij de deelnemers. Het programma wordt daarop afgestemd en aan de hand van jullie behoeften wordt materiaal aangeboden/ontwikkeld die op een online omgeving wordt geplaatst.
 
Hoe gaan we dit doen?

Het gaat om een traject van 6 weken (half april tot eind mei), waarin mijn begeleiding bestaat uit:

 • Vier individuele sessies (Zoom / Microsoft teams) 
 • Vier groepssessies (Zoom / Microsoft teams)
  Onze ervaring is dat deelnemers onderling veel van elkaar kunnen leren en steun bij elkaar ervaren (die ook na het traject voort gezet kan worden).
 • Een online omgeving
  Hierin worden meditaties, presentaties, filmpjes, opdrachten en andere zaken ter inspiratie geplaatst.
 • Een besloten community om met gelijkgestemden te sparren, ervaringen te delen, buddy's te vormen (besloten LinkedIn groep).

 

Wat is dit een prachtige training! Met dagelijkse opdrachten, visualisaties, theorie en meditaties heb ik een hele grote stap gemaakt. Vooral in het contact met mijn innerlijke kind. Dat was zeker niet makkelijk maar de meditaties met Marc bleken heel goed online te kunnen en hebben mij echt verder gebracht.

Zo fijn dat in deze tijd een dergelijke training online zo goed uitpakt, vooral door alle energie die Marc erin heeft gestoken. Na deze week ga en kan ik verder op een ander pad, in het vertrouwen dat ik ga doen wat ik het allerliefste wil. Ik durf mijn Liefdesroep te gaan volgen.
Anne-Marie de Bruijn

Voor wie?

 • Je bent van harte welkom als je geïnspireerd wil worden en jouw hartsverlangen wil onderzoeken en je een verdieping wil maken in jouw eigen purpose.
 • Belangrijk is dat je echt het commitment wilt maken om een volgende stap te maken en iedere dag 30 tot 60 minuten in jezelf wilt investeren.

Wat kost het?
Je investering voor dit traject is € 467.

Heb je zin om mee te doen? Als je interesse hebt, schrijf je dan hier in.
De start van dit traject is 15 juni.

Met deze training krijg je echt de mogelijkheid om in een veilig kader met professionele ondersteuning samen op onderzoek te gaan naar wie je eigenlijk diep vanbinnen bent. Samen op zoek naar je bron, je pijnpunten, je kleine ik-je, je kwaliteiten, je sterktes, … om daarna te kijken op welke manier je er iets mee in de wereld zou kunnen zetten. Je krijgt in deze training echt de nodige “tools” aangereikt zodat je indien je er klaar voor bent je kan optrekken aan deze handvaten en stappen kan zetten. Ik voel me ontzettend dankbaar!
Tom Mahieu

 

Deze training is gebaseerd op het boek Liefdesroep van Hannah Cuppen en de gelijknamige training die Hannah en ik al een aantal keren samen hebben gegeven.

Hannah Cuppen Liefdesroep v.jpg