Online

19 oktober - 4 december 2020

Wil jij een verdieping maken in je eigen purpose?

Juist in deze tijd komt bij veel mensen een verlangen om te connecten met hun hart en met de energie van liefde en van daaruit ontstaat de roep om een werkelijke bijdrage aan de wereld te geven.
 

 • Geloof je erin dat jij het verschil kan maken?
 • Heb je het verlangen om alles uit je leven te halen?
 • Heb jij een droom die je in de wereld wilt zetten?
 • Welke parel in jou wil geslepen worden?
 • Wil jij voluit stralen?

Deze training is gebaseerd op het boek Liefdesroep van Hannah Cuppen en de gelijknamige training die Hannah en ik al een aantal keren samen hebben gegeven.

Hannah Cuppen Liefdesroep v.jpg

Wat gaan we doen?

 • Je gaat aan de slag om je te verbinden met je hartsverlangen dat in jou geboren wil worden.
 • Je gaat onderzoeken wat er in jou wil ontstaan en hoe je dat kunt gaan doen. 
 • Je krijgt zicht op wat je tegenhoudt en hoe je met die saboteurs kunt omgaan.

Ik sluit zoveel mogelijk aan bij de vraag die er leeft bij de deelnemers. Het programma wordt daarop afgestemd en aan de hand van jullie behoeften wordt materiaal aangeboden/ontwikkeld die op een online omgeving wordt geplaatst.
 
Hoe gaan we dit doen?

Het gaat om een traject van 6 weken, waarin mijn begeleiding bestaat uit:

 • Iedere week vier individuele opdrachten.
 • Vier individuele sessies (Zoom / Microsoft teams) 
 • Vier groepssessies (Zoom / Microsoft teams
 • Een online omgeving
  Hierin worden meditaties, presentaties, filmpjes, opdrachten en andere zaken ter inspiratie geplaatst.
 • Een besloten community om met gelijkgestemden te sparren, ervaringen te delen, buddy's te vormen.

 

Wat is dit een prachtige training! Met dagelijkse opdrachten, visualisaties, theorie en meditaties heb ik een hele grote stap gemaakt. Vooral in het contact met mijn innerlijke kind. Dat was zeker niet makkelijk maar de meditaties met Marc bleken heel goed online te kunnen en hebben mij echt verder gebracht.

Zo fijn dat in deze tijd een dergelijke training online zo goed uitpakt, vooral door alle energie die Marc erin heeft gestoken. Na deze week ga en kan ik verder op een ander pad, in het vertrouwen dat ik ga doen wat ik het allerliefste wil. Ik durf mijn Liefdesroep te gaan volgen.
Anne-Marie de Bruijn

Voor wie?

 • Je bent van harte welkom als je geïnspireerd wil worden en jouw hartsverlangen wil onderzoeken en je een verdieping wil maken in jouw eigen purpose.
 • Belangrijk is dat je echt het commitment wilt maken om een volgende stap te maken en iedere dag 30 tot 60 minuten in jezelf wilt investeren.

Wat kost het?
Je investering voor dit traject is € 467.

Het gaat om een traject van 6 weken: 19 oktober - 28 november 2020.

Heb je zin om mee te doen? 
Als je interesse hebt, schrijf je dan hier in.

Met deze training krijg je echt de mogelijkheid om in een veilig kader met professionele ondersteuning samen op onderzoek te gaan naar wie je eigenlijk diep vanbinnen bent. Samen op zoek naar je bron, je pijnpunten, je kleine ik-je, je kwaliteiten, je sterktes, … om daarna te kijken op welke manier je er iets mee in de wereld zou kunnen zetten. Je krijgt in deze training echt de nodige “tools” aangereikt zodat je indien je er klaar voor bent je kan optrekken aan deze handvaten en stappen kan zetten. Ik voel me ontzettend dankbaar!
Tom Mahieu

De online training Liefdesroep is een waardevolle training voor als je op zoekt bent naar wat je werkelijk wilt met je leven. Door de vele modules en meditaties krijg je inzicht in welke kant je op zou willen en vooral ook wat je tegenhoudt. Het verraste me hoe je online toch zoveel verbinding kan krijgen. De liefdevolle begeleiding van Marc zorgt ervoor dat je echte stappen kunt gaan maken. Ik heb mijn liefdesroep dan misschien nog niet gevonden, maar de training heeft me wel geleerd dat ik de ruimte mag nemen om die te gaan ontdekken!
Ceciel Winters

Deze training is een 6 weekse snelkookpan op de weg naar binnen, naar wie je werkelijk bent. Marc voedt je met kennis en inzichten. Hij nodigt je liefdevol uit om door middel van diverse (schrijf)oefeningen, (kunst)zinnige opdrachten en begeleidde meditaties de weg naar binnen te gaan. Onderweg kom je, naast jouw mooie facetten, ook jouw oude verdriet of pijn tegen. Je wordt gesteund om dit aan te kijken zodat het kan transformeren en jij weer verder kunt op jouw weg. Het proces werkt na de training ook nog door doordat je makkelijker trouw aan jezelf bent, ben je meer ontspannen,  maak je de betere keuzes en schijnt jouw licht stralender, elke dag weer. Dank Marc, dit was er eentje die zo op het juiste moment langs kwam.
Erik Geelkerken