Coaching EN Begeleiding

In mijn coaching en begeleiding begin ik altijd met een intake/kennismakingsgesprek, waarin jouw of jullie vraag centraal staat en we van beide kanten kunnen voelen of het goed voelt om met elkaar een aantal vervolgsessies te plannen.

Naast het bespreken van zaken, werk ik vooral ervaringsgericht. Met ons hoofd kunnen we veel begrijpen, maar pas als we zaken gaan doorvoelen ontstaat de opening voor echte verandering. Lees hier meer over mijn manier van coaching en begeleiding. Mijn praktijkruimte is gevestigd in Amersfoort adres en route.

Individuele coaching

Soms kan het zijn dat je even niet meer weet hoe je jezelf kunt helpen. Misschien heb je een concrete aanleiding of ervaar je een probleem. Wellicht doen zich meerdere dingen voor in je leven en je werk waarin je vastloopt of waar je niet van weet wat je ermee aan moet. Soms heb je alleen maar een vaag gevoel dat er iets niet klopt. Het loopt niet lekker, je voelt je niet zoals je je zou willen voelen. Je zoekt iemand die je kan ondersteunen.

Ik ondersteun je om stil te staan en te begrijpen wat er in je leven gebeurt. Het geeft je de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen en vanuit meer verbinding met jezelf te leven en te werken. Ik ondersteun je om bij jezelf thuis te komen, dromen en verlangens wakker te maken en oude belemmeringen op te ruimen.

Individueel traject Liefdesbang

  • Verlang je naar een volgende stap in je liefdesleven? 
  • Wil je leren je (weer) open te stellen voor de (beschikbare) liefde?

Je kunt deelnemen aan de training Liefdesbang, maar je kunt er ook voor kiezen om een individueel traject bij mij te volgen. We werken ervaringsgericht met verschillende soorten oefeningen zodat je meer gaat voelen waar de opening ligt om de liefdesbange dynamiek te doorbreken.

Individueel traject Liefdesroep

  • Heb je het verlangen om alles uit je leven te halen?
  • Je volle potentieel te leven?
  • Wil je graag jouw unieke bijdrage leveren aan de wereld?

Je kunt deelnemen aan de training Liefdesroep, maar je kunt er ook voor kiezen om een individueel traject bij mij te volgen. We werken in verschillende oefeningen, waarin je je mooiste en grootste versie van jezelf kan ophalen en je grootste angsten kan transformeren om je liefdesroep verder te gaan creëren en manifesteren in de wereld. 

HeartMath coaching

  • Wil je leren hoe je gemakkelijker om kunt gaan met en herstellen van lastige situaties zoals teleurstelling, frustraties of zelfs verlies?
  • Wil je je eigen stressbronnen beter leren kennen?
  • Wil je veerkrachtiger worden door te leren om je eigen stress beter te hanteren?
  • Wil je je energieker voelen?

Wij hebben geleerd dat we door onze gedachten onze hartslag kunnen beïnvloeden. Wat minder bekend is, is dat ons hart meer signalen naar onze hersenen stuurt in plaats van andersom! Deze signalen van ons hart hebben significante effecten op onze emoties en ook op hogere hersenfuncties zoals begrip, focus, geheugen en probleemoplossing.

In een aantal coachingssessies leer ik je om HeartMath technieken toe te passen, Lees hier mijn artikel over hartcoherentie.

HMIP-Logo-Dutch-75 (2).jpg