TREKKING in de Italiaanse Alpen

voor mannen

18 tot 25 september 2020

Trekking italiaanse alpen.jpg

Verbinden met de natuur, verbonden met jezelf
Lopen in de natuur, zakken in je lijf, genieten van schoonheid, voelen wat er in je (hart) leeft en merken dat je hoofd rustig wordt.
Marc

Wat houdt de reis in? De reis duurt in totaal 8 dagen. De eerste en de laatste dagen zijn reisdagen. We vertrekken op zaterdag en komen zaterdag de week erop weer terug in Nederland. De zondag gebruiken we om te acclimatiseren, te wennen aan de hoogte en om elkaar te leren kennen. Vanaf maandag zijn we vijf dagen in de bergen. We slapen in bemande en onbemande berghutten. Iedere dag zullen we een stuk lopen, maar het aantal uren per dag zal sterk verschillen. Er zijn zeker twee dagen waarbij de focus volledig ligt op het lopen en we minimaal 6-8 uur onderweg zijn en waarbij we zeker 1000 meter klimmen of dalen. Andere dagen is er naast het lopen ook tijd voor jezelf en tijd om als groep bij elkaar te komen en ervaringen uit te wisselen. Als begeleider zal ik jullie verschillende tools aanreiken om gedurende de wandelingen verdiepende ervaringen op te kunnen doen.

Waarom deze wandelreis voor mannen?
 

 • Door letterlijk afstand te nemen kom je los van je dagelijkse verplichtingen en beslommeringen. Je hoeft even niet in een rol te zijn van vader, bestuurder, leidinggevende of ondernemer. Je kunt helemaal tot jezelf komen.
   
 • We leven in onze maatschappij in een steeds hoger tempo. In onze lichamen zit een diepe verbondenheid met de natuur. Onze lichamen raken gestresst doordat deze verbinding weg is. We raken uit balans. Moeder aarde is er altijd. Wij kunnen altijd weer verbinding met haar maken. Door in de natuur te zijn kun je verbinding maken met de natuurlijke ritmes en jezelf weer opladen.
   
 • Door te vertragen en te verbinden met de natuur kun je ook weer contact maken met je eigen essentie. Door afwisseling van inspanning en ontspanning, ervaar je je levenskracht, voel je je verlangen en weet je wat er leeft in jouw hart en wat jouw missie is in de wereld.
   
 • De groepsgrootte is maximaal 8 personen. De groep is een inspiratiebron omdat je met gelijkgestemden bent. Voel je gesteund door mannen, die met dezelfde of vergelijkbare thema’s worstelen in leven, werk of relatie. En die vanuit hun hart hun missie willen leven. 
   
 • Er is een privé bergwandelgids voor de groep. De reis is tot in de puntjes geregeld. Je hoeft je alleen maar te verbazen en te genieten van deze geweldige reis. 

Programma
 

 • Een kennismakingsdag in Nederland
 • De wandelreis van zaterdag 19 september tot en met zaterdag 26 september 2020.
 • Een terugkommiddag in Nederland 
 • Totaal 6 wandeldagen: De eerste dag in Italië is een inloopdag en vijf dagen huttentocht.
 • We slapen 3 nachten in een hotel en 4 nachten in bemande en onbemande hutten in de bergen.

Kosten

De prijs voor de reis is € 1.850 (BTW vrij).

De prijs is inclusief:
De kennismakingsdag en terugkomdag in Nederland, alle overnachtingen in Italië, alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner), met uitzondering van de drie diners als we een hotelovernachting hebben, vervoer ter plaatse, begeleiding door een gediplomeerde bergwandelgids, Roy van Langen (International Mountain Leader).

De prijs is exclusief:
Het vervoer vanuit Nederland naar Valpeline en terug, reisverzekering met wintersportdekking, snacks voor onderweg bij de wandeltochten, drankjes in het hotel,  diners als we in het hotel overnachten en persoonlijke uitgaven.

De reis gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

VRAGEN?

Neem contact met mij op als je vragen hebt of wilt overleggen over deelname.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar marc@marcbouwmeester.nl

Download de flyer.