Contact

Bezoek Marc Bouwmeester

ROUTEBESCHRIJVING

MET OPENBAAR VERVOER

Mijn praktijk is gevestigd in het Eemklooster (voorheen klooster Onze Lieve Vrouw ter Eem), op fiets- of loopafstand van station Amersfoort. Op station Amersfoort kun je een OV-fiets huren. De route is 1,8 kilometer en gaat als volgt:

  • Verlaat het station aan de voorzijde, en ga recht tegenover het station de Koningin Wilhelminalaan in.
  • Loop/rijd de berg op tot aan de rotonde. Daar neem je de tweede afslag rechtsaf, de Prins Frederiklaan in. Deze loop/rij je door tot het einde. Bij de stoplichten steek je de weg over en ga je gelijk links het kloosterterein op.
  • De ingang van mijn kantoor bevindt zich aan de achterkant van het klooster. Loop/rijd de oprijlaan op en volg de bordjes P5/P6. Ga gelijk bij de eerste bordjes naar rechts. Loop/rijd rechts om het klooster heen naar de achterkant van het klooster tot je niet meer verder door kunt. Daar vind je aan de linkerkant een grote parkeerplaats. De witte glazendeur is de ingang.

PER AUTO

Mijn praktijk is gevestigd in het Eemklooster (voorheen klooster Onze Lieve Vrouw ter Eem). Je kunt daar gratis parkeren. De ingang van het terrein is op de Daam Fockemalaan 22.

De ingang van mijn kantoor bevindt zich aan de achterkant van het klooster. Rijd de oprijlaan op en volg de bordjes P5/P6. Ga gelijk bij de eerste bordjes naar rechts. Rijd rechts om het klooster heen naar de achterkant van het klooster tot je niet meer verder door kunt rijden. Daar vind je aan de linkerkant een grote parkeerplaats. De witte glazendeur is de ingang.
Ik heb geen deurbel. Bel me als je er bent dan kom ik je beneden ophalen.