ERVARINGEN

ZORG:

  • Waardigheid en trots (ministerie van VWS), LUMC, Baalderborg Groep, Vanboeijen, ZONL

WONINGBOUWCORPORATIES:

  • De Key

OVERHEID:

  • Gemeente Amsterdam, Gemeente Enschede, Provincie Utrecht, Wigo4it

FINANCIËLE INSTELLINGEN:

  • Achmea, Fortis, Rabobank, OHRA, Univé, Zorg en Zekerheid

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING:

  • Pentascope, Atos Origin, Riddervis, Mobilee

Bij Marc was er al snel een vertrouwde omgeving, waarbij hij meebeweegt waar nodig maar ook de scherpte opzoekt die ik nodig had

René van Zijl
Coachee
Altrecht

Ik ervaar Marc als heel aangenaam en professioneel. Het is heel fijn hoe Marc kan luisteren en op de “juiste” momenten iets zeggen waarmee je echt even verder kan.

Tom Mahieu
Deelnemer online training Liefdesroep
-

Wat is dit een prachtige training! Met dagelijkse opdrachten, visualisaties, theorie en meditaties heb ik een hele grote stap gemaakt. Vooral in het contact met mijn innerlijke kind. Dat was zeker niet makkelijk maar de meditaties met Marc bleken heel goed online te kunnen en hebben mij echt verder gebracht. Ik durf mijn Liefdesroep te gaan volgen.

Anne-Marie de Bruijn
Deelnemer online training Liefdesroep
Atlas Contact

Marc heeft het KCL van het LUMC ondersteund om verbinding te leggen tussen staf en middenkader in een groot veranderproces. Hij heeft met name het middenkader doen groeien in zelfvertrouwen. Marc weet als geen ander mensen te mobiliseren om het beste uit henzelf en de situatie te halen. Daarmee is niet alleen de fysieke samenvoeging van drie diagnostische laboratoria een feit, maar ook de personele unie.

Prof. Dr. C.M. Cobbaert
Afdelingshoofd KCL
LUMC

Marc heeft in een hectische periode van het KCL van het LUMC de noodzakelijke rust en structuur gebracht. Hij heeft gezorgd voor de uitlijning van het middenkader. Door goed de verbinding te zoeken, daadkracht en heldere communicatie is het team van leidinggevenden sterker geworden. Door zijn directheid en lichtheid was het prettig samenwerken met Marc.

Vivianne Cleiren
Hoofd P&O
LUMC

Marc heeft ons op gang geholpen om een nieuwe weg in te slaan en ons bedrijf te laten groeien. Daarbij heeft hij zich goed ingeleefd in onze familie en het familiebedrijf.

Marc is een eerlijk persoon die vertrouwen uitstraalt, confronteert en knelpunten in laat zien, houdt werknemers een spiegel voor en waardeert en stimuleert elk persoon in zijn eigen kunnen. Een erg positieve ervaring.

Erik van Dijk
Zoon en voorzitter MT
Familiebedrijf

Marc heeft ons met veel enthousiasme ondersteund om met elkaar ons Huis van de toekomst te maken. We hebben hierdoor een helder beeld gekregen over onze gewenste postionering, rol en werkwijze in de organisatie. We hebben ons huis zelf gevuld, maar Marc was onze motor en aanjager.

Aimee Roumans
manager Personeel & Organisatie
Baalderborg Groep

Marc is dit project gestart in kleine teams met medewerkers die deze aanpak zagen zitten. Zo is de werkwijze stapsgewijs uitgebreid. Ze zijn onderweg de nodige hindernissen tegengekomen, maar Marc heeft daar steeds weer met een het team een oplossing voor weten te vinden.

Peter van der Linde
teammanager Juridische zaken Dienst Werk en Inkomen
Gemeente Amsterdam

Marc heeft de afdeling Bezwaar en Beroep ondersteund om de eigen verbetermogelijkheden te ontdekken en de mensen te mobiliseren om hiermee aan de slag te gaan. Marc weet de juiste touch te vinden bij de verschillende mensen, is enthousiast en klantgericht.

Tjebbe Bakker
Hoofd Juridische zaken, Rechtsbescherming en Mediation
Gemeente Enschede