BUSINESS COACHING

 • Heb jij een droom die jij in de wereld wil zetten?
 • Wil jij met jouw bedrijf van impact zijn op de wereld?
 • Ben jij er klaar voor het bedrijf te bouwen waar jij van droomt?
 • Loop jij vast doordat jij nog niet de grootste versie van jezelf kunt of durft te leven?
 • Loop jij vast doordat je te weinig tijd, expertise, daadkracht of mogelijk geld hebt?

HOE KAN IK JE HELPEN?

Het is mijn missie om ondernemers met een purpose naar een next level te brengen. Dat doe ik graag in een intensieve samenwerking waarin de combinatie van onze talenten synergie oplevert. Apart zouden we allebei niet in staat zijn om de next step te maken. Samen kunnen wij dat wel. Ik verbind me met ondernemers waarin ik geloof en waar we door onze synergie de wereld een stukje mooier kunnen maken. Dat geeft een magisch gevoel. Lees hier verder over betekenisvol ondernemen.

Ik kan je helpen door

 • Persoonlijke coaching
 • Als zakenpartner
 • Of de combinatie van deze twee

Persoonlijke coaching

Als jij met jouw bedrijf naar een next level wil groeien vraagt dat als eerste van jou als leider om zelf naar een next level te gaan in je leiderschap. Als jij het beste van jezelf aan de wereld wil geven en je dromen waar wil maken, vraagt het van jou om groter te denken en te doen. Naast veel opwinding kan dit ook ongemakkelijke gevoelens bij je oproepen: "wie ben ik om dit te gaan doen?" of "kunnen anderen dit niet veel beter?". Je loopt mogelijk aan tegen je eigen beperkende overtuigingen of conditioneringen.
Ik kan je ondersteunen

 • Om je eigen verlangens aan te wakkeren en je grootste dromen te dromen
 • Om je eigen beperkingen te onderzoeken en deze te transformeren
 • Bij de creatie en manifestatie van jouw dromen in de wereld door je bij de les te houden en te leren omgaan met de hobbels die je onderweg zeker gaat tegenkomen. Juist bij weerstand zit de mogelijkheid tot groei.

ZODAT JIJ DE GROOTSTE VERSIE VAN JEZELF KAN LEVEN!

Zakenpartner

Als ondernemer heb jij een unieke missie, passie of talent die jij in de wereld wil zetten. Doordat je aan het groeien bent, ben je druk en kom je te weinig toe aan de dingen waar je het meeste plezier en lol aan beleeft.

Er komt veel bij kijken om een betekenisvol bedrijf te creëren. Het vraagt om veel verschillende talenten die je nooit allemaal zelf in huis hebt: “Een succesvol bedrijf maak je nooit alleen.” Het is belangrijk dat jij je als ondernemer blijft focussen op de dingen waarin jij uniek bent en dat je een team van mensen om je heen krijgt die jou op een goede manier aanvullen.

Ik kan je ondersteunen door een tijd met je mee te werken als zakenpartner. Dat doe ik graag in een intensieve samenwerking waarin de combinatie van onze talenten synergie oplevert. Apart zouden we allebei niet in staat zijn om de next step te maken.

Ik kan je ondersteunen

 • Door een aantal weken met je mee te lopen, leren we elkaar en jouw dromen beter kennen en doorgrond ik de problemen waar jij tegenaan loopt. We maken samen een gewenst toekomstscenario.
 • Door te zorgen voor alle randvoorwaarden op het gebied van systemen, financiën, marketing, resourcing van de juiste mensen en samenwerkingspartners.
 • Indien gewenst het uit handen nemen van (een deel van) de bedrijfsvoering.

ZODAT JIJ JE VOLLEDIG KAN FOCUSSEN OP JOUW PASSIE EN WAAR JIJ UNIEK IN BENT!

Waar mogelijk draag ik mijn werkzaamheden zo snel mogelijk over naar het team zodat jullie zo snel als mogelijk weer op eigen kracht verder kunnen.

Vergoeding

Ik bied jou mijn tijd, kennis en ervaring en unieke talenten. Ik ben bereid om tegen een laag tarief te werken als we de afspraak kunnen maken dat ik mee deel in de opbrengsten als het bedrijf winst gaat maken.

Marc en ik hebben samen mijn bedrijf naar een next level gebracht. Nu ben ik in staat om veel meer mensen te bereiken.
Hannah Cuppen – Auteur, trainer en ondernemer/eigenaar van HannahCuppen